Grattis Cornelia!

I måndags kväll firade vi Cornelia som har köksluckor jag nästan kan mörda för! Vi hade en supermysig kväll med verkligen megamycket fika! Trevlig med lite spänning i pluggvardagen!
 
 
Glad över att fylla år?
 
 
Studentens bästa vän!
 
 
 

Kalmariter i stan, lördagkväll & söndag

Ett kul sammanträffande är att en av mina nya vänner i klassen, Maja, från Växjö, en av hennes kompisar är också god vän med Johanna. Ytterligare att sammanträffande är att Majas vänner var i Linköping samma helg. Det betyder stort tacokalas hos mig! En väldigt trevlig kväll!!
 
 
Efter denna väldigt lyckade och ganska sena kväll tog vi sovmorgon och långfrukost
 

Blommigt kontrast till regnet och rusket utanför fönstret. Planen var egentligen att hitta på nått ute, men vädret svek oss så vi la pussel i pyjamas hela förmiddagen istället, klagar inte!
 
 
Vilka gömmer mig bland bitarna?
 
När det blev dags för lunch gick vi till Berga Livs, som har allt Ica inte har typ. Vi köpte Ajvar och Baklava! Vi skulle nämligen laga Chivapcici, bosnisk paradrätt, så gott!!
 
 
Mums, och med detta till dessert dessutom!
 

När Erna och jag lagade maten la Johanna nästan klart pusslet, nu har de åkt hem. Jag saknar dem redan! Som tur är kommer det nya smålänningar och hälsar på nästa helg. Det ser jag fram emot!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalmariter i stan, lördag

I helgen har jag haft finbesök av Erna och Johanna. Himla trevligt att få krama om dem igen! Det var också himla trevligt att prata ikapp om allt och att visa dem min nya stad! Vi gjorde stan på lördagen, Erna hittade ett supermys café, Linköpings motsvarighet till Kalmar Kullzenska! Så mysigt! Ska bli nya stammisstället!
 
 
 
 
Vi hann en sväng på Myrorna. Alla secondhand älskare, gå dit! En himla bra, välsorterad och stor butik där jag verkligen fyndar varje gång! I lördags blev det en fulsnygg gigantisk, tryckt karta över Australien..funderar på att hänga den i sovrummen..fortsättning följer på det!
 
 
 

"Varför skriver du inte på din blogg längre"

Jadu, har ju haft häcken full med att flytta till Linköping, börjat på universitetet med allt vad det innebär med nya vänner, nollning och ångesten över "kommer jag ihåg hur man går i skolan". Men uppenbarligen har jag överlevt allt detta, och inte bara det, jag har haft jäkligt kul! 
 
Får väl berätta mer om detta någon annan gång, men inte idag. Idag blir det nämligen....GAMLA kanske pinsamma FOTON! Eftersom senaste personen som tyckte att det var dåligt uppdaterat här var farfar så får det bli en liten flört med den sidan av släkten i detta inlägget! Jag är hemma och hälsar på över helgen för att lilla mamma fyller år och lyckades lägga vantarna på tidernas roligast tidningsklipp!
 
Pappa i egen hög person, i färd med att flytta hemifån 21 år gammal. Med hela bohaget i en låda på cykel!
Barometen 16 september 1986.
 
 
"Han tog sin säng och gick" säger pappa Rune. Mycket mer hade inte Leif med sig. Han inreder gärna med äldre möbler. Det är inne bland ungdomen. Språket alltså..
Fantastiskt roligt att den röda tröjan pappa har på bilden är en av mina favorittröjor idag!
 
 
Ser ut som praktexemplar till föräldrar, med en vilsen son i mellan sig. 27 år sedan, behöver jag säga att det syns!
 
Pappa har alltid varit road av foto och jag ska avsluta med att visa två ursköna bilder à la 1980-tal.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0