Presenttider

Idag tar ett gäng av mina fina vänner studenten och i förra veckan tog Johanna examen! Otroligt duktiga nära och kära jag har! Jag är så stolt över dom! Ikväll ska jag på två studentskivor, treeevligt!
 
 
 
 

Finaste souvenirfynden

Självklart blev det lite shoppande på resan. Presenter, kläder och souvenirer såklart! Mitt bästa köp är denna underbara kudde som jag köpte på Hawaii!
 
 
 
Köpte några fina kort på Alcatraz, tänkte rama in dom och hänga dom i nya lägenheten. Var tvungen att köpa en kylskåpsmagnet också, den får nu samsas med Mostar magneten!
 
 
Sofia hade lovat att köpa en Starbucksmugg till mig, här inviger jag den! Himla härlig mugg! Tack Sofia!
 
 
 
 
 

San Francisco Det sista

Vi lyckades få med det mesta turistiga man ska se i San Francisco. Det sista blev Union Square, branta backar och världens mest snirkliga väg.
 
 
Sen var våra dagar slut, mer hann vi inte med. Men himla roligt har det varit! Tack så himla mycket att du bjöd in mig att resa med dig. Jag behövde verkligen den här resan innan skolan drar igång igen! Tack för himla fina två veckor!
 
 
 

San Francisco Pier 39 & Fisherman's wharf

En av dagarna hängde vi här! Kollade på de lata sjölejonen och alla turister!
 
 
 

San Francisco Alcatraz

Alcatraz var det coolaste på vår resa! Mycket spännade och intressant, och mest intressant var indianinvasionen på Alcatraz 1969-1970. Kortfattat, indianerna var trötta på att fösas runt och inte få behålla marken de i alla tider bott på, i protest ockuperar man ön och gör det till Indian land. De gav upp efter några månader, men deras rättigheter förbättrades faktist i samhället, så bra jobbat ändå!
 

San Francisco Husen

Så lämnade Sofia och jag Hawaii och kom till San Francisco, staden med kullarna och alla fina hus! Här är ett axplock!
 
Vi började med att gå ner till er park där man såg både Golden Gatebron och Alcatraz!
 
 
Sen var det bara att ge sig på backarna!
 
Å titta på alla fina hus
 
Så kom vi till det huset Sofia bodde i de första månaderna i USA.. dääär uppe!
 
 

Bal på Slottet!

Under två dagar har jag i gott sällskap dreglat över alla fina balklänningar i parken. Så här kommer en klänningsbomb! Elin, Becca, Moa och många fler fina!
 
Ernas lillasyster Irma!
Och mina absoluta favorit! Så himla fin!
 

Hipp hipp hurra för Sverige idag!

Nationaldagen idag har spenderats tillsammans med Jannie! Vi började morgonen med att springa Gustav Vasa loppet, och vi var jäkligt duktiga på det! Sen kollade vi på Jennys bal, kommer bilder på det, å avslutade med kvällspicknick i parken. Jannie gjorde ett himla bra kolage som sammafattar dagen...
 
Blir jobbigt att flytta ifrån allt detta fina!
 
 

Detta blir så jäkla bra!

Så kände jag typ hela dagen igår! Jag åkte till Linköping för att kolla på lägenheten för första gången! Tågresan genom det vackra landskapet är något jag verkligen ser fram att få göra ofta efter att ha flyttat, det var så himla fint hela vägen mellan Kalmaa å Linkan! Å då att sen komma upp och få se lägenheten, som var hundra gånger bättre än jag hade kunnat drömma om! Bilderna får tala för sig själva. Jag är så himla pepped, vill inreda nu!! Det ska målas och tapetseras i alla rum, å jag fick välja. Hoppas det blir bra!
 
 

RSS 2.0