Detta med att blogga,

har jag varit nyfikn på ganska länge, men det har pendlat fram och tillbaka, vad tycker jag egentligen om bloggandet? Ganska länge tänkte jag att jag inte ville blogga, hänga ut mig och mitt liv på det sättet, att skapa en fin yta på mitt liv som andra skulle läsa om. Sedan slutade jag skolan, och begreppet fritid fick helt plötsligt en innebörd när bergen av läxor och all skolstress försvann, och det blev väldigt tomt…bloggsuget växte sig starkare, jag tänkte ”jag väljer väl själv hur jag vill att mitt bloggande ska bli och hur jag ska se på det, huvudsaken är att jag har kul” men..

..jag har jobbat väldigt flitigt det senaste halvåret så hade av den anledningen, ingen ork eller lust till att dra igång. Startsträckan kändes lång, mest för att jag inte viste hur man gjorde…men helt plötsligt efter en veckas ledighet ville jag bara sätta igång, på stört! Detta resulterade i en sömnlös natt då idéer och inspiration bara flödade. Ett underbart uppvaknande för mig, dock inte lika uppskattat av min sovande sängkamrat…

Det hann inte bli mer än idéer för några dagar senare var resväskan fullpackad och jag lämnade landet för Surfers Paradise, Australien och var borta i tre veckor. Men nu är jag hemma igen, har kommit in i vardagslunket och är redo att ta tag i 2013, med en blogg som ny sysselsättning!

 

Jag heter Karin Engelholm. Jag jobbar som deltidsanställd i en mataffär, och på min fritid engagerar jag mig i Röda Korsets ungdomsförbud i Kalmar, både som styrelseledamot i styrelsen och som verksamhetsledare för en Retro/vintagehörna på Mötesplatsen Kupan. Resten av tiden går åt till alla nära å kära, och sånt som är kul att göra, typ gå på loppis och till sådant som är tråkigt, som att typ gå ut med sopporna. Nu ska bloggandet till i denna lilla lista, och jag kommer blogga för att jag är så sugen på att skriva igen (kallas skolabstinens tror jag), att skapa något och för att det vekar så jäkla roligt och inspirerande!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0